Skip to main content

Luxe bus verhuur, diverse mogelijkheden

 Wil jij graag samen met een gezelschap in stijl en luxe op reis? Dan kan je het beste op zoek gaan naar een luxe bus. Luxe bussen zijn er te huur in diverse soorten en maten. Voor ieder gezelschap en iedere gelegenheid is er dus wel een passend voertuig te vinden. Hieronder lees je meer over waar je op zou kunnen letten bij het huren van een luxe bus of een luxe busje.



Omdat er luxe bussen te huren zijn in verschillende soorten en maten is het allereerst belangrijk om na te gaan hoe groot de groep is waarmee je gaat reizen. Bij het formaat van je gezelschap kan je op zoek gaan naar een voertuig dat hierbij aansluit. Hieronder vindt je alvast een overzicht van de veel voorkomende formaten van de luxe bussen of luxe busjes.

  • 5 persoons 
  • 6 persoons
  • 8 persoons
  • 12 persoons
  • 13 persoons
  • 16 persoons
  • 19 persoons
  • 24 persoons
  • 30 persoons
  • 35 persoons
  • 50 persoons
  • 62 persoons
Naast het formaat van de bussen vind je misschien de uitstraling van de bus ook belangrijk. Sommige bedrijven reizen bijvoorbeeld liever niet in een knal oranje bus met schreeuwende reclame. Om deze reden zijn er ook luxe bussen te huur met een stijlvolle uitstraling. Luxe bussen met een stijlvolle uitstraling hebben vaak een donkere kleur en een mooi afgewerkt interieur.

Verder kan je natuurlijk nadenken over wat voor faciliteiten je graag in de bus zou willen vinden. Veel luxe bussen hebben bijvoorbeeld wel een toilet en een keukenblokje aan boord aanwezig. Wil je onderweg kunnen werken of series kijken? Dan wil je misschien wel dat er internet en beeldschermen in de bus aanwezig zijn. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is aanwezig in sommige luxe bussen, daarom is het goed om erover na te denken wat je onderweg graag zou willen doen.

Vipbus.nl en vipbus-huren.be zijn voorbeelden van specialisten op het gebied van luxe bus verhuur. Zij hebben mooie luxe bussen voor jou klaar staan. Een aantal van hun bussen zijn bijvoorbeeld ingericht als mobiel kantoor, deze bussen worden regelmatig ingezet bij zakelijk vervoer maar zijn ook uitermate geschikt voor andere soorten gelegenheden.

Comments

Popular posts from this blog

De opties van een luxe touringcar

Touringcars zijn er te vinden in diverse soorten, maten, kleuren en uitvoeringen. Wil jij graag samen met een groot gezelschap op reis en ben je hiervoor op zoek naar een touringcar waarin jullie heerlijk kunnen ontspannen? Dan is een luxe touringcar wellicht de touringcar waarna je op zoek bent. Een luxe touringcar is vaak net wat stijlvoller en comfortabeler dan een gewone touringcar, hierin kun je dus heerlijk ontspannen. Met een luxe touringcar wordt je in stijl opgehaald. Zowel de buitenkant als de binnenkant van een luxe touringcar zit er strak en stijlvol uit. Om deze reden worden deze bussen bijvoorbeeld regelmatig ingezet bij zakelijk vervoer. Bedrijven kunnen met een luxe touringcar hun klanten of zakenrelaties in stijl ophalen. Aan boord van een luxe touringcar kun je gebruik maken van diverse luxe faciliteiten. In een luxe touringcar is er bijvoorbeeld altijd wel een toilet aan boord aanwezig. Ook is er vaak een keukenblokje aanwezig met een kraantje, koffiemachine, magnet

Een vipbus huren met zakelijke mogelijkheden

 Ben jij op zoek naar luxe vervoer waarmee jij samen met collega's, klanten of zakenrelaties kunt reizen? Dan is een vipbus wellicht het vervoersmiddel waar u naar op zoek op bent. De vipbussen van vipbus.nl zijn luxe bussen welke volledig zijn ingericht naar de wensen en behoeften van de zakelijke markt.  Op het gebied van business travel zijn er een aantal zaken belangrijk. Zakelijke klanten die opzoek zijn naar vervoer willen bijvoorbeeld graag in stijl kunnen reizen. Zij willen hun klanten of zakenrelaties graag in stijl op kunnen halen. Om deze reden beschikken de vipbussen die ingezet worden bij zakelijk vervoer altijd over een stijlvolle uitstraling. Verder beschikt een vipbus altijd over comfortabele stoelen waardoor het mogelijk is om onderweg heerlijk te ontspannen. Verder is het voor veel zakelijke klanten belangrijk dat zij de reistijd zo optimaal mogelijk kunnen benutten, want tijd is geld. Om deze reden zijn een aantal vipbussen compleet ingericht als mobiel kantoor